Nem tudom eldönteni, hogy Szöllősi György (fourfourtwo szerkesztő, felcsúti kommunikációs igazgató) azt bizonyította-e blogbejegyzésében, hogy mérhetetlenül ostoba emberek kerülhetnek a nemzeti hűség rendszerében magas pozícióba, vagy azt, hogy teljes melszélességgel kell hirdetni az ostobaságot, hogy magas poziba kerülj a Fideszvilágban. (Képen a riadt középső.)

Boldogságban úsznak a magyar sportsikerek ellendrukkerei: íme hiába a kormány milliárdjai. Pedig aki gondolkodik, tudja: természetesen a kommunisták miatt tartunk itt. Szöllősi György blogja

Kérdéseim Szöllősi Györgyhöz:

  • Amennyiben az Aranycsapatot a Horthy-rendszer nevelte ki, akkor utána nézne, hogy hány foci stadiont építettek ebben az időben állami pénzből, és mennyi volt a magyar labdarúgás támogatása a központi költségvetésből? (Segítek: 0 és 0)
  • A kommunista országok többségében kiemelt szerepet kapott a sport, mint propaganda eszköz. Kérem fejtse ki, hogy miért pont csak Magyarországon és miért pont csak a focit lehetetlenítették el a sportgyűlölő kommunisták?
  • Amennyiben a Vidi és társai júliusi kiesése Gyurcsány sportiminiszteri és miniszterelnöki tevékenységével van közvetlen kapcsolatban (Szöllősi logikája), akkor ez azt is jelenti, hogy a kiemelkedő londoni olimpiai szereplést is Feri számlájára kell írnunk. Akkor most a kurvanyja, vagy nem a kurvanyja?