Meg van! Feltalálták! Kansasban megszületett a megoldás, azonnal szóljatok Csányinak!

Az nb1 látogatottsága finoman szólva siralmas és a szar között mozog. A csapatok bevételi forrásainak meglepőpően apró hányadát teszi ki a jegyárbevétel, ami azért (is) zavaró, mert mert így a teljesítmény, a szakmai eredményesség elsődleges visszajelzője ki van iktatva a gazdasági ösztönzők közül. Ez pedig nem tesz jót a tulajok, edzők és játékosok mentalitásának és a mutatott játéknak sem. Szóval tömeg kell a magyar lelátókra, azonnali jelleggel!

A Kansas State egyetem női kosárcsapatánál megtalálták a Szent Grált: ingyen bacönnel csalogatják a népet az amúgy pont senkit nem érdeklő mérkőzéseikre (egyetemi sport látogatottságban amifoci, férfi kosár, utána a szakadék). A megoldás itthon is működne, csak ki kell találnunk a tökéletes terméket.

Nemzeti Dohányboltnak minősíteni minden nb1-es stadiont megfejelelve egy szerencsejáték engedéllyel nyilvánvaló volna - nyerőgépek, cigi, sör, még ingyen se kéne legyen, hogy tömve legyen -, de ez a sporttal picit nehezen összeegyeztethető. Adja magát egy jó Garfieldos matrica almbum akció, a gyerekek még a nagymamát is kihajtanák a meccsre azért az undok macskáért. Stihl-fűrész pontgyűjtés, meg ingyen wifi jutnak még eszembe, de ezt mind tudom ütni HÁZIPÁLINKÁVAL!

Advertisement

Minden foci klub legyen pálinkafőzde is egyben, a belépőkhöz járjon fejkvóta a bajnokikra. Szegedi Barack-Újpesti Szilva meccsre akarok menni! Főleg Mutuval és Pirlóval (ezzel mi van már!?) meg félidőnként két kupicáért cserébe! Okos üzletember most foglalja be a Kóser Szilvát az MTK-nak gyorsan, és az is biztos, csajok csak Mézeságyas meccseken lennének, azt kéne még megcsípni.

Advertisement

Milyen ingyen [bármivel] lehetne megtölteni a magyar lelátókat? A jó focit nem ér mondani, az egyelőre nem megy.