Nem tudom eldönteni, hogy Szöllősi György (fourfourtwo szerkesztő, felcsúti kommunikációs igazgató) azt bizonyította-e blogbejegyzésében, hogy mérhetetlenül ostoba emberek kerülhetnek a nemzeti hűség rendszerében magas pozícióba, vagy azt, hogy teljes melszélességgel kell hirdetni az ostobaságot, hogy magas poziba kerülj a Fideszvilágban. (Képen a riadt középső.)

Boldogságban úsznak a magyar sportsikerek ellendrukkerei: íme hiába a kormány milliárdjai. Pedig aki gondolkodik, tudja: természetesen a kommunisták miatt tartunk itt. Szöllősi György blogja

Kérdéseim Szöllősi Györgyhöz:

  • Amennyiben az Aranycsapatot a Horthy-rendszer nevelte ki, akkor utána nĂ©zne, hogy hány foci stadiont Ă©pĂ­tettek ebben az idĹ‘ben állami pĂ©nzbĹ‘l, Ă©s mennyi volt a magyar labdarĂşgás támogatása a központi költsĂ©gvetĂ©sbĹ‘l? (SegĂ­tek: 0 Ă©s 0)
  • A kommunista országok többsĂ©gĂ©ben kiemelt szerepet kapott a sport, mint propaganda eszköz. KĂ©rem fejtse ki, hogy miĂ©rt pont csak Magyarországon Ă©s miĂ©rt pont csak a focit lehetetlenĂ­tettĂ©k el a sportgyűlölĹ‘ kommunisták?
  • Amennyiben a Vidi Ă©s társai jĂşliusi kiesĂ©se Gyurcsány sportiminiszteri Ă©s miniszterelnöki tevĂ©kenysĂ©gĂ©vel van közvetlen kapcsolatban (SzöllĹ‘si logikája), akkor ez azt is jelenti, hogy a kiemelkedĹ‘ londoni olimpiai szereplĂ©st is Feri számlájára kell Ă­rnunk. Akkor most a kurvanyja, vagy nem a kurvanyja?