This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Focira fogadni baromság, 3 hajléktalan feleséggel súlyosbítva

Illustration for article titled Focira fogadni baromság, 3 hajléktalan feleséggel súlyosbítva

Sokba fájt az ugandai Henry Dhabasani-nak az Arsenal egygólos veresége a ManUTD ellen. Konkrétan három feleségével hajléktalan lett az Arsenal erőtlen támadójátéka révén, illetve TE IDIÓTA, MINEK FOGADSZ FOCIRA?

Advertisement

Rendszeres sportfogadóként (legalább) két alapvető szabályt tartok be: 1) Nem kockáztatok annyit, amennyinek az elvesztése tényleg fájna, illetve 2) soha, semmilyen körülmények között nem fogadok labdarúgásra. Az első értelemszerű (ha nem vagy totál függő), a második indoklására egyrészt mondanám, hogy Chelsea-Basel, másrészt egy olyan sportot, ahol 1-2 pontszerzés dönt, a legkönnyebb elcsalni. Szóval lehet esetleg focira fogadni, de csak akkor érdemes, ha tagja vagy a fogadási-maffiának. Szerintem.

Henry Dhabasani szerint nem, és fel is tette kétszobás házát Rashid Yiga Toyotájával és egyik feleségével(!!) szemben. Nem cicóztak, a fogadást írásba foglalták tanúk előtt. Az Arsenal kikapott 1-0-ra, Henry-t és három feleségét másnap kidobták a házukból a helyi Manchester szurkerek. A történet pompás, bár nem tudom eldönteni, hogy mi a nagyobb baromság; feltenni a házad, vagy hogy három feleség mellé szeretnél egy negyediket. Nekem sokszor egy barátnő is sok(k)...

Share This Story

Get our newsletter