Pontosan egy h√≥napja t√©rt v√©get a k√∂zepesen szeg√©ny hollandok/franci√°k √©s a k√∂zepesen gazdag magyarok fesztiv√°lja, az egyre nehezebben elviselhetŇĎ √ďri√°siMegaGigaSziget.
Mivel ma d√©lut√°n csod√°latos napos idŇĎ fogadta a R√°√©rŇĎ Embereket Budapesten, kicsattogtam a haj√≥gy√°rira olvasgatni. 1 h√≥nappal az egy hetes veret√©s ut√°n √≠gy n√©z ki ez a valaha szebb napokat l√°tott ter√ľlet.

Itt valaha Guetta tolta

ElsŇĎk√©nt a Nagysz√≠npad fel√© vettem az ir√°nyt. Ki gondolta volna, hogy 4 h√©ttel ezelŇĎtt ezen az ex-f√ľves ter√ľleten tolta a Blur, itt csapatta David Guetta?


A színpad melletti talaj így néz ki most. A távolban valahol halkan felsír egy talajbiológus.


Az√©rt vannak z√∂ld ter√ľletek is bŇĎven, itt p√©ld√°ul a Lumin√°rium hŇĪlt helye l√°that√≥.

Advertisement


N√©h√°ny m√©terrel od√©bb valami m√©g maradt a szigetes ŇĎr√ľlt hangulatb√≥l, ezen a k√©pen n√©gy kutyabokor szemezik egy fat√∂rzzsel. Zseni√°lis torz√≥, vagy mi.De m√°s is maradt m√©g itt: ezek a f√°b√≥l k√©sz√ľlt √≥ri√°sb√°l√°k alighanem a Hello Wood projekt aj√°nd√©kai a haj√≥gy√°rinak.

Advertisement√Čs a legfontosabb helysz√≠n: a Nemzeti Doh√°nybolt egykori √©p√ľlete. 1 h√≥nappal ezelŇĎtt itt nagyon nagy kasz√°l√°s volt.

Advertisement


A Party Aréna és a Magic Mirror sátor helyére sajnos már nem mentem el, viszont a kijáratnál várt még egy meglepetés. A Hajógyárin van buszjárat év közben!


√Ām ha k√∂zelebbrŇĎl megn√©zz√ľk, a 226-os buszj√°rat nagyon cseles...

Advertisement


... ugyanis csak hétvégén napközben közlekedik, akkor is óránként négyszer! MEGADURVA!


Turisztikai-k√∂zszolg√°lati-j√°rmŇĪk√∂zleked√©si-talajbiol√≥giai rovatunkat olvast√°k!
Ezzel a nosztalgikus Csodaorsz√°g-falfestm√©nnyel b√ļcs√ļzunk, vigy√°zzanak magukra √©s az anyaterm√©szetre!

Advertisement