Vannak a résen levők, vannak a választópolgárok és van a chemtrail.

A résen levők mindenben kételkednek, mindent kinyomoznak az Interneten, mindenről van különvéleményük, mindent megkérdőjeleznek. "Választópolgárnak" veszem azokat, akik szinte minden feltétel nélkül elfogadnak bármilyen kormányzati bejelentést, hírt, tudósítást - de persze mindig csak a saját pártjukét -, ill. bármi is történik a világban, mindenről hivatalos megerősítést várnak, csak akkor vesznek valamit létezőnek, készenfekvőnek. Ezáltal könnyen válnak bizonytalanná, ha valami mégis kimaradna a szórásból, ezért a vészhelyzeti itinerhez fordulnak.

Ha a lépcsőházi népesség nagyjai között keresnénk ezeket az embereket, ők lennének a munkájukból adódóan sok embert látó maszekok kontra a házmester.

A kondenzcsíkban meg az a jó - ellentétben a Yetivel -, hogy mindenki látott már olyat, azonban elég messze van ahhoz, hogy misztikum tárgya legyen.

Beleszaladtam a hir.ma egy cikkébe, mely érteni véli, hogyan is zajlik a chemtrailezés.

Advertisement

Advertisement

A lényeg összefoglalva:

Nem egy cikkünkben írtunk már arról, hogy a chemtrail tevékenység káros anyagok levegőbe permetezéséről szól direkt módon. Most azonban a permetezés működéséről szeretnénk írni és arról, hogy milyen típusú gépek hajtják végre a globális terrort.

A permetezést katonai és civil gépekről hajtják végre. Kitudódott, hogy egy titkos akcióban vesznek részt a katonai és magán gépek egyaránt. A projekt fedőneve: Cloverleaf (lóhere). A fedőnév nagy valószínűséggel összefügg a permetezendő káros anyaggal.

Advertisement

Erős szó a "kitudódott", olyan fajta, mellyel nem lehet vitatkozni. Ezért tényként kezelhetők a leírtak. Pláne, hogy Cloverleaf. Volt is egy hasonló nevű, eltussolt (de előkerült!) katonai akció nemrégiben, biológiai fegyverrel:

Advertisement

Ami tehát tény, az tény, a résen levők tisztázzák neked a helyzetet, ha kételkednél:

Advertisement

"A hivatal", "a Föld tűrőképessége", "pénzes pajeszosok", "szabályozni fogják a szaporodást", "népességírtás", "Illuminati"

Megannyi ismerősen csengő, tudatalattinkból előtörő háttér(!)tudás.

A folyosón azonban nagy a zaj, zavarja a Barátok köztöt néző békés, otthonülő közönséget, a bejelentő panaszára bújik elő a házmester, ki - mit ad Isten - csavaros pedagógiai érzékkel zárja le a vitát:

Advertisement

A tömeg csöndben értetlenkedik egy kört, további konspirálásra visszavonul a csirkepaprikás mellé.

Nesze neked háttérhatalom, csavaros eszű házmestert minden minisztériumba, ill. kommunikációs team-be!

Advertisement

Kép forrása I.

Kép forrása II.