Tegnap Bede MĂĄrton a 444-en 6000 karakteres kirohanĂĄst intĂ©zett az anonim kommentelĂ©ssel szemben. Érdekes olvasmĂĄny. Ugyan a szerzƑ letiltotta a kommenteket a cikk alatt, de ez persze nem gĂĄtolta meg az oldal lelkes közönsĂ©gĂ©t abban, hogy kitĂĄrgyalja a tĂ©mĂĄt - mĂĄs bejegyzĂ©sek alatt (meg itt, itt Ă©s itt többek között). Mondjuk Ășgy, hogy Bede nem szerzett nĂ©pszerƱsĂ©gi pontokat, a kommentelĂ©st tiltani vĂĄgyĂł 444 szerkesztƑsĂ©gi tagok meg Ă©hen halnĂĄnak, ha sajĂĄt magukon mĂșlna.

Advertisement

Advertisement

SzemĂ©ly szerint Ă©n örĂŒlnĂ©k egy olyan vilĂĄgnak, ahol mindenki vĂĄllalni meri a vĂ©lemĂ©nyĂ©t nĂ©vvel, a Jezebel-t nem ĂĄrasztja el a mocsok, meg Ășgy ĂĄltalĂĄban VILÁGBÉKE! A realitĂĄs azonban az, hogy az emberek Ă©lvezik az anonimitĂĄst, KrumplibogĂĄr2 nĂ©ven szĂłrakoztatĂłbbak, mint KovĂĄcs JĂłzsikĂ©nt, Ă©s valĂłban van egy olyan ĂĄltalĂĄnos fĂ©lelemĂ©rzet, ami miatt a többsĂ©g sajĂĄt nĂ©ven nem kommentelne.

A vicc az egészben az, hogy azzal, hogy Bede letiltotta a kommenteket az ominózus bejegyzés alatt, szétrlollkodta a 444 teljes tovåbbi hírfolyamåt. Låssuk mik voltak a legnépszerƱbb és lényeglåtóbb reakciók:

Advertisement

Advertisement

Hogy mi a tanulsåg? Azt mindenki vonja le magånak, de talån Bedének néha nem årtana lepillantani a kommentekre arról a magas lóról.