45 fok van mindenhol, hülyeségriadó, mi kell ilyenkor a címlapokra? Meztelen Nők!!


Durva megállapítás következik, kiskorúak és álszentek fogják be a képernyőjüket. Általános nézet a popiparban, hogy ha egy meztelen nő van egy klipben, akkor minden dal eladható!
A legújabb Foals-klipben az énekes egy meztelen nőt kerget a sivatagban, ezért most kísérleti jelleggel felidézünk néhány meztelen nős klipet a közelmúltból. Vajon megugrik az oldalletöltés? (UPDATE: Nem! Nem ugrott meg, már a meztelen nők sem a régiek! :(()

The BPA ft. Dizzee Rascal & David Byrne: Toe Jam
Az egyik alapvetés a meztelen nők klipben hashtagben, valószínű mindenki látta már Norman Cook (aka Fatboy Slim) Brighton Port Authority fedőnéven kiadott klipjét, amiben a Talking Heads énekese, David Byrne énekel és Dizzee Rascal rappel.


Justice: ON'N'ON
A francia duó klipjében a Föld körül forog a kamera meztelen nők testén keresztül, a helyzetet súlyosbítja, hogy néha a nők csontvázát és belső szerveit is láthatjuk.


David Lynch: Crazy Clown Time
David Lynch bizarr klipjében igazán csak egy szőke félmeztelen nő szerepel, de ez a klip annyira lynches, hogy muszáj feltenni a listára, talán elveszi a kedvünket további meztelen nős klipek nézegetésétől.

Flaming Lips and New Fumes: Girl, You're So Weird
Kedvenc oklahomai zenekarom és a New Fumes projekt közös klipjében egyből egy meztelen nővel nyitunk, aztán csatlakozik még egy, és ők szépen vonaglanak a szám végéig. Micsoda Sztori! Ugyanennek a zenekarnak van egy durvább meztelenkedős klipje is Erykah Baduval, de azt tényleg csak erős idegzetűeknek ajánlom.

Big Boi: She Said Ok
Big Boi klipjében meztelen nők fekszenek a rapper kanapéján, aztán az egyik meztelen nőt egy kivetítőn is láthatjuk. Hihetetlen!

Advertisement

Matt and Kim: Lessons Learned
Ez a video voltaképpen kakukktojás, mert itt majd láthatunk egy MEZTELEN FÉRFIT is! A Matt and Kim nevű zenekarból Matt és Kim elindul New York főutcáján és fokozatosan levetkőzik meztelenre, és ezért tényleg nem záratták le az utcát, hanem rendesen bevállalták a vetkőzést fényes nappal. Melyik magyar zenekar merné ezt utánuk csinálni?


Nikita: Verevki
Az előző klippel ellentétben itt egy előre kitervelt vetkőzés történik, ezúttal azonban egy plázában, viszont itt egy szemmel láthatóan megrendezett videóról van szó, a meglepőtött vásárlók statiszták és ezt a klipet egy lezárt üzletközpontban, valószínű éjjel vették fel. Az ukrán Nikita azért is kakukktojás, mert eddig viszonylag vállalható, jóféle zenék szerepeltek, ez az ukrán előadó viszont hallgathatatlan. Vegyétek le a hangot!

A sor természetesen tovább folytatható, ez csak néhány példa volt a közelmúltból, posztoljatok bátran további aktvideókat! Kösz a Recordernek ezt a cikket!