A napokban a teljes hazai sajtó a miniszterelnökünk családjának pénzügyeivel foglalkozik, sőt az atlatszo.hu már meg is írta, hogy a miniszterelnök lánya és veje idén szerény 2.9 milliárd forintnyi állami megrendelést tud majd a karácsonyfa alá tenni az év végén.

Gondolták sokan, de én úgy tudom, hogy szerencsére mégsem lesz ilyen szerény számukra Karácsony Ünnepe. Azt hallottam ugyanis, hogy pár hónappal ezelőtt Tiborcz István a barátaival elhatározta, hogy ha mód van rá, ők építik meg jövőre a Nemzeti Közszolgálati Egyetem új egyetemi épületét 6.979.921.411 Ft-ért. A Mikulás szerint jók voltak egész évben, így az ő cipőcskéjükbe került ez a közbeszerzés (is).

Advertisement
Illustration for article titled Orbán veje Tiborcz újraszámolja a milliárdokat, mert nincs 3 7 nélkül!

(forrás: ludovika-campus.hu)

A győztes triumvirátus (W-É-P Campus Konzorcium) tagjai: West Hungária Bau Kft. (igen, a Várkert bazáros, többször átadós), Épkar Zrt. (amiről biztosan nem tudni, hogy Bánki Erik FIDESZ EP képviselő érdekcsoportjába tartozik-e), PBE Energiamenedzsment Kft. (aki később olvassa ezt a bejegyzést, az már PBE Építő Korlátolt Felelősségű Társaságként keresse: bejegyzés alatt a beszédes névváltoztatás ugyanis: KEOP világításbizniszből az építőbizniszbe).

Cégadatok:

PBE Energiamenedzsment Kft.->ELIOS Innovatív Energetikai Zátrkörűen Működő Részvénytársaság

Advertisement

PBE Energiamenedzsment Kft.->"Green Investments & Solutions" Korlátolt Felelősségű Társaság->Tiborcz István

Advertisement

Számomra már csak az a kérdés, hogy ez akkor most benne van a 2.900.000.000 Ft-ban vagy nem?

Share This Story

Get our newsletter