A napokban a teljes hazai sajtó a miniszterelnökünk családjának pénzügyeivel foglalkozik, sőt az atlatszo.hu már meg is írta, hogy a miniszterelnök lánya és veje idén szerény 2.9 milliárd forintnyi állami megrendelést tud majd a karácsonyfa alá tenni az év végén.

Advertisement

Gondolták sokan, de én úgy tudom, hogy szerencsére mégsem lesz ilyen szerény számukra Karácsony Ünnepe. Azt hallottam ugyanis, hogy pár hónappal ezelőtt Tiborcz István a barátaival elhatározta, hogy ha mód van rá, ők építik meg jövőre a Nemzeti Közszolgálati Egyetem új egyetemi épületét 6.979.921.411 Ft-ért. A Mikulás szerint jók voltak egész évben, így az ő cipőcskéjükbe került ez a közbeszerzés (is).

Illustration for article titled Orbán veje Tiborcz újraszámolja a milliárdokat, mert nincs 3 7 nélkül!
Advertisement

(forrás: ludovika-campus.hu)

A győztes triumvirátus (W-É-P Campus Konzorcium) tagjai: West Hungária Bau Kft. (igen, a Várkert bazáros, többször átadós), Épkar Zrt. (amiről biztosan nem tudni, hogy Bánki Erik FIDESZ EP képviselő érdekcsoportjába tartozik-e), PBE Energiamenedzsment Kft. (aki később olvassa ezt a bejegyzést, az már PBE Építő Korlátolt Felelősségű Társaságként keresse: bejegyzés alatt a beszédes névváltoztatás ugyanis: KEOP világításbizniszből az építőbizniszbe).

Advertisement

Cégadatok:

PBE Energiamenedzsment Kft.->ELIOS Innovatív Energetikai Zátrkörűen Működő Részvénytársaság

Advertisement

PBE Energiamenedzsment Kft.->"Green Investments & Solutions" Korlátolt Felelősségű Társaság->Tiborcz István

Advertisement

Számomra már csak az a kérdés, hogy ez akkor most benne van a 2.900.000.000 Ft-ban vagy nem?

Share This Story

Get our newsletter